Jeg baker fortsatt brød selv om kjøkkenet er veldig retro og ikke såå inspirerende
Men det betyr ikke så mye egentlig
Bakelysten er der uansett
Og vi må jo ha brød
Denne gangen ble det havrebrød
I brødet er det siktet hvetemel, sammalt havre, havregryn, maltekstrakt, vann, gjær og salt
Mmmmmm, ser deilig ut. Fikk litt rustikk, fransk landbrød-vib ;) Må prøves!
SvarSlettMvh
Cecilie
Så fine brød du baker! Deilig med hjemmebakt og det aller sunneste også. Veldig spennende å følge med på oppussingen av huset :)
SvarSlettStrålende helg!
Skikkelig lekkert, fikk lyst til å prøve. God helg!
SvarSlettDet så ut som et utrolig godt brød! Her i huset sverger vi også til hjemmebakt, men de er ikke like flotte som dine :-)
SvarSlettMona
Mm, disse ser kjempegode ut :) Klem
SvarSlett