torsdag 10. oktober 2013

Havrebrød

Jeg baker fortsatt brød selv om kjøkkenet er veldig retro og ikke såå inspirerende
Men det betyr ikke så mye egentlig
Bakelysten er der uansett
Og vi må jo ha brød

Denne gangen ble det havrebrød
I brødet er det siktet hvetemel, sammalt havre, havregryn, maltekstrakt, vann, gjær og salt






5 kommentarer:

  1. Mmmmmm, ser deilig ut. Fikk litt rustikk, fransk landbrød-vib ;) Må prøves!

    Mvh
    Cecilie

    SvarSlett
  2. Så fine brød du baker! Deilig med hjemmebakt og det aller sunneste også. Veldig spennende å følge med på oppussingen av huset :)
    Strålende helg!

    SvarSlett
  3. Skikkelig lekkert, fikk lyst til å prøve. God helg!

    SvarSlett
  4. Det så ut som et utrolig godt brød! Her i huset sverger vi også til hjemmebakt, men de er ikke like flotte som dine :-)

    Mona

    SvarSlett
  5. Mm, disse ser kjempegode ut :) Klem

    SvarSlett