lørdag 16. februar 2013

Surdeigsbrød

 Jeg har bakt surdeigsbrød
Denne gangen med litt gjær i tillegg
Det inneholder fint og grovt rugmel, fint hvetemel, surdeig, vann, gjær og salt

 Jeg steker alltid brødene på 250 grader i et kvarter først, og senker så varmen til 200 grader

Det er så morsomt å bake med surdeig
Det er utrolig hvor mye mer og bedre brødene smaker
Det er litt jobb med selve surdeigen, men det er absolutt verdt det synes jeg

Jeg har registrert meg hos bloggurat

2 kommentarer:

  1. Å NAMM SER HEILT HERLIGT UT
    SIKKER KNALLGODT MED BRUNOST:)
    HERLIGE BILDER SOM VANLIGT
    ØNSKER DEG EIN FLOTT LØRDAG
    KLEM ELI:)

    SvarSlett
  2. Tennene løper i vann, det er lite som er så godt som godt brød - særlig nystekt!

    SvarSlett