750 g medisterfarse
1 egg
1 dl fløte
og om ikke farsen allerede er krydret,
krydrer jeg med litt salt og pepper
Etter jeg har rørt dette sammen,
skreller jeg poteter og setter de til koking, så blir alt ferdig samtidig..
skreller jeg poteter og setter de til koking, så blir alt ferdig samtidig..
Så koker jeg opp sausen og lar den småkoke. Jeg bruker "kjøttkakesaus" fra Toro..
Så stekes kakene på middels varme til de er brune.
Det går ganske fort.
De må ikke være gjennomstekt,
det blir de når de trekker i sausen.
Vi pleier å koke blomkål eller brokkoli til
Tyttebær passer også godt til
Så koselig bilde! Det hørtes godt ut med medisterkaker. Takk for at du deler oppskriften med oss.
SvarSlettEr du fornøyd med ditt Gorenje-kjøleskap?? Jeg er i ferd med å kjøpe et nytt. Men Smeg er i dyreste laget, når Gorenje har et som er halvparten av prisen og like flott.
Ha en fin dag og kos dere med deilig middag.
klem fra Hjørdis
Vi er kjempefornøyde med kjøleskapet! Ikke noe å utsette på det:)
SlettLykke til med kjøleskap-kjøp!
Min mor, derimot, liker ikke medisterkaker, så det har jeg aldri smakt. (",)
SvarSlettUansett er det godt med hjemmelaga, og spesielt med blomkål og brokkoli til!
Å SÅ HERLIGE BILDER
SvarSlettÅ MEDISTERKAKKEN HØRTES NYDELIGE UT
NYT MATEN
KLEM ELI:)
Takk for oppskrifta.
SvarSlettDet ser skikkeleg godt ut.
Fann den fine bloggen din tilfeldig. Mykje fint å sjå her :)
Ha ein fin dag.
Helsing Anne-Mari
Hei på deg og god morgen. Tusen takk for ei kjempekoselig blogg. Er innom flere ganger daglig faktisk. Og du lager så mye godt. Ha en super dag.
SvarSlettKlem Mette:-)
Det var koselig å høre:)
SlettHa en super dag du også!