torsdag 14. februar 2013

Hjertekake

 Vi feirer egentlig ikke dagen i dag, men det er alltid hyggelig å bake og overraske med noe godt!

Hjertekaken er Cafè Sjokoladekake som jeg har oppskrift på HER.(søk på cafè) 
Jeg har delt oppskriften i 4

Og siden det er en vanlig hverdag i dag byttet jeg ut glasuren med jordbærsorbè(her er oppskriften jeg brukte)

Et litt sunnere alternativ, men også veldig friskt og godt

Sorbèen må nok stå litt til i fryseren, her har den bare stått i en time

7 kommentarer:

  1. Mmmm... Det er jo kjempegodt med rød bærsaus til sjokoladekake, så jeg kan ikke tenke meg at dette smakte dårlig heller... (",)

    SvarSlett
  2. Nå fikk jeg vann i munnen - hadde du bodd nærmere hadde du fått besøk;) Nyt kaken - klem:)

    SvarSlett
  3. Åååå! Dette så godt ut!! Mye fristende her i bloggen din! Jeg må teste å lage tortillas og hamburgerbrød snart.

    Ha en fin valentin!
    Klem fra Karen

    SvarSlett
  4. Ser nydelig ut! Er kaken rennende inni? Ligner litt på en jeg lager som kalles "mislykket sjokoladekake" smaker helt nydelig. Venninnen som jeg fikk oppskriften av , ringte en dag og spurte om vi ville ned og spise mislykket sjokoladekake...stakkars tenkte jeg, og sa strengt til mannen at han ikke måtte si noe for hun hadde visst vært uheldig med baksten idag! Men så het den jo det fant vi ut :-)! God helg, Pam

    SvarSlett
    Svar
    1. Den er ikke rennende inni, mer rå, som konfekt!

      Morsomt historie med "mislykket sjokoladekake":)

      God helg

      Slett