OPPSKRIFT ca 12 stk
- 200 g siktet speltmel
- 100 g kokosblomstsukker
- 50 g sukker
- 120 g meierismør
- 2 egg
- 100 g kokesjokolade
- 30 g hvit sjokolade (kan sløyfes)
Sett ovnen på 175 g
Skjær smør i terninger og bland i melet med fingrene
Ha i egg og sukker og bland med en tresleiv
Ha i hakket sjokolade, bland, og bruk to spiseskjeer til å ha emner på bakekledd brett
De flyter utover, så jeg bruker to brett
Stekes i ca 10 min, de er ferdige når de begynner å få brune kanter
Om du ikke ønsker å lage alt på en gang, kan du ha røren i matpapir og brette papiret godt rundt og ha i kjøleskapet.
Da er det bare å skjære emner og steke en annen gang
Da er det bare å skjære emner og steke en annen gang
(oppskrift: egen)
Disse kjeksene er kjempegode, og tar ikke lang tid å lage
Det går fint an å bytte ut speltmel med hvetemel, og kokosblomstsukker med brun farin
Her er det mange muligheter, liker du nøtter er det også godt å ha i
Eller en lysere sjokolade
Eller en lysere sjokolade
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar