Så var det siste innspurt på fronten av pizzaovnen
Her er åpningen til røykrøret
De siste steinene på sidene av fronten
Da var selve pizzaovnen ferdig
Nå skal den få stå og tørke noen uker
før vi fortsetter med isolasjon
Vi har brukt 100 ildfaste stein 50 mm
50 ildfaste stein 65 mm
9 sekker på 4,5 kg med Lim og Leire
Vi har brukt 100 ildfaste stein 50 mm
50 ildfaste stein 65 mm
9 sekker på 4,5 kg med Lim og Leire
Spennende arbeid dere holder på med:) da blir det vel herlige tynne pizza på nyåret?
SvarSlettJa, vi satser på det:) Det er jo litt jobb igjen, både på huset og ovnen. Men vi gleder oss til den første pizzaen:)
SlettSå flott at dere dokumenterer prosessen, så flere kan følge med :-) Et spørsmål: Hvordan skal dere ha røykuttak i huset? Planlegger å mure bakerovn selv, og prøver å lese meg opp :-) Margrethe
SvarSlettVi skal ha stålpipe. Vi har brukt det tidligere på forrige bakerovn og var veldig fornøyd med det. Enkelt og trygt:)
SlettSuperfin bakerovn!!! Kan du si noe om hva den kostet?
SvarSlettTusen takk! Tror rundt 40 000,- i materialkostnader
Slett