onsdag 15. mai 2013

Rustikt

 I dag fikk jeg så lyst til å bake mørke rustikke rundstykker

I deigen hadde jeg finmalt rug, finmalt hvete, siktet hvetemel, mørk sirup, surdeig, gjær, salt og vann

Vi har akkurat kjøpt en pizzastein, så jeg stekte de midt i ovnen på 250 grader på steinen
Og de ble så lette og luftige

Pizzasteinen fant jeg på tilbud til 249,- 
så det var det absolutt verdt!



3 kommentarer:

  1. Jeg er veldig glad i brødmat (altså ikke lavkarbo-frelst, vanskelig det når man er så glad i melbaserte produkter som jeg), og dette så VELDIG fristende ut!!

    SvarSlett
  2. Å, der ser ut som veldig gode grove rundstykke.
    Pizzastein har eg ikkje høyrt om før. Korleis brukar du den ?

    Anne-Mari

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk:) Pizzasteinen er en rund ganske tynn stein som man varmer i ovnen og steker rett på den. Uten noe bakepapir på!

      Slett