Dette er en oppskrift fra Lev Landlig, som jeg fant i en blogg.
Jeg har det bladet, men det var lettere (og gikk fortere) å finne oppskriften på nettet akkurat nå..
Oppi norgesglasset ble det faktisk 60 kjeks, selv om det ikke ser sånn ut
Jeg synes det er så godt med havrekjeks med meierismør og geitost/brunost.
Og så te da..
Havrekjeks har jeg bakt flere ganger til jul, det er alltid like godt. Kanskje jeg skal prøve denne oppskrifta neste gang?
SvarSlettEr på besøk for første gang, men synes jeg kjenner dere igjen fra Lev Landlig, kan det stemme? Jeg legger meg til som følger, her var det trivelig å være. (",)
Så koselig at du liker deg her, og at du vil følge med videre:)
SlettJa, det stemmer at vi var i Lev Landlig:)
Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke baker havrekjeks oftere, for det var utrolig fort gjort. Det har lett for å bli den kjøpte varianten:) Men den er ikke så god, eller sunn..
Du lager så mye fristende mat - får lyst til å slippe alt jeg har i hendene og bake i veg...:) Er akkurat like glad i havrekjeks med samme tilbehør som du er:)) Velbekomme:)
SvarSlettSå morsomt at du liker akkurat det samme!
SlettOg ja, det er bare å bake i vei. Selv om det går utover andre ting da.. Blir ikke mye sying på meg de dagene jeg baker. Det er liksom enten eller:)
Ser herlige ut,ja det er godt med smør og brunost på:)
SvarSlettJeg skal prøve meg på potetkakene dine,må vel lage en liten prøvebakst i helgen.Skal bake dem på jobb til mandag og torsdag:)
Ha en fin kveld
Så utrolig morsomt at du skal lage lefser! Koselig!
SlettHa en fin kveld du også:)
Så flink du er!
SvarSlettKjeksene såå veldig gode ut! Og så koselig å oppbvare de på norgesglass!! Kjempe trivelig å ha de stående på kjøkken benken!
Må du ha en god kveld :-)
Ingrid :-)
Takk Ingrid!
SlettJa, norgesglass kan brukes til så mye! Tror aldri jeg blir lei av de:)
Ha en fin kveld du også:)